Romin Alin
Somn
Probabil au greșit strategia , de multe ori peștii se văd la suprafață sau in coloana de apă și pescarii insistă la nesfârșit sa ii prindă, dar acei pești de cele mai multe ori sunt inactivi , așa a fost la Oradea, se plimbau niște cleni uriași la vedere dar nu puneau gura. La concursurile astea de Street cu mulți participanți trebuie incercat la peștii activi , chiar dacă sunt mici pentru ca e greu sa prinzi un pește mare in condițiile în care e un du te-vin o pe majoritatea locurilor !Chiar meriti, ma uit pe clasament si imi dau seama ca majoritatea nu au stiut unde sa ii caute si cu ce. Nume de pescari nu amatori.
Si mai un aspect foarte important este sa reduci spre 0 rata rateurilor pentru ca orice ezitare sau greșală te va costa la final !
Eu am pescuit cu o lanseta Yamaga Blue Current 71 TZ NANO care nu prea lasă răniți, mai ales la reactive ! Personal nu imi place actiunea aceste lansete , eu prefer lansetele foarte rapide dar in astfel de concursuri o lansetă blândă corelată cu un fir bun de foarte mici dimensiuni este cheia reușitei!