CONCURSURI SPINNING

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare
D

Deleted member 13

Guest
Salut.Am zis ca sa deschid si un subiect de genul...Si asta pentru ca am participat si eu ,pentru prima data, la un concurs de spinning !bucuriemare Recunosc ca de mult eram curios sa vad si eu ce si cum ...
Concursul a avut loc pe lacul Zau de Campie ,din judetul Mures ,un lac de 120 ha si cu adancimi relativ mici ,de maxim 4-5 m ,acum cand este plin ras!

Concursul "Cupa Spinning in Ardeal" a avut ca specii care puncteaza bibanul - de la 15 cm si salaul de la 40 cm . Au participat 20 de concurenti din judetele Cluj,Alba,Mures si Bistrita. Din pacate am inteles ca au lipsit 6 concurenti care confirmasera cica participarea...Tipic romanesc !nervosrau

Concursul s-a desfasurat sub forma unei singure manse de 7 ore,exclusiv din barca, in echipa de doi pescari si a fost onorat de pescari cu state vechi in spinningul romanesc.Desi tenta a fost una amicala ,la urma masuratoarea a facut diferenta!bucurostare

Personal am participat in echipa cu Vali ,membru al acestui forum, caruia ii multumesc si pe aceasta cale pentru o zi deosebita! Mai ales ca tot in 25.04. era si ziua de nastere a colegului Valistrati drunk.

Beneficiind de o dotare top ,de experienta lui Vali, care a si facut strategia de concurs ,de o zi minunata (nu neaparat pentru pescuit...) am reusit in final sa ocupam pozitia a doua a clasamentului final ,la o diferenta de 6 bibani punctabili fata de meritosii ocupanti ai locului intai :Horea Vlasin si Ovidiu Chereches pe care-i felicit inca odataclapping Ca sa fie bine inteles cu cine am avut onoarea sa concurez ...Horea a reprezentat Romania la doua campionate mondiale de spinning din barca! Si am fost atat de aproape ...bucurostare

Am pescuit exclusiv la biban ,masurand undeva la 11 metri de bibi ! Pentru un novice in pescuitul bibanului ca mine a fost ceva fabulos!bucuriemare De altfel echipele de pe podium au masurat peste 30 metri de bibi!!! naughty

Una peste alta o experienta placuta ,urmata de o masa tovaraseasca drunk ,iar zona Aiudului a continuat pana tarziu in noapte la pensiunea "Lacul de argint" drunk . Frumos nume ,nu ? punk

Mai trebuie sa va spun ca judetul Alba si Clujul au facut legea in concurs ,deoarece rezultatele au fost urmatoarele:

1.Locul I - Cluj Napoca;
2.Locul II Aiud -Cluj Napoca;
3.Locul III Aiud;

CMMC -salau - Alba Iulia;
CMMC- biban - Cluj Napoca;

cupele.jpg

echipa.jpg

gasca.jpg

cupa.jpg

adiwolf

Moderator
Membru personal
frumos Aline si felicitari pt concurs si pozitionarea pe podium! data viitoare......first

Mai trebuie sa va spun ca judetul Alba si Clujul au facut legea in concurs

pai daca au fost doar echipe din 4 judete, cum naiba sa iasa altfel?!

Claudiu

Administrator
Membru personal
Buna asta Adi cu 4 judete roflmaooo Felicitari Zamfi si sunt sigur ca de acum incolo vei participa la multe concursuri cu succes

Ultima editare:
D

Deleted member 13

Guest
Multumesc.Sincer nu prea cred...Poate daca veniti voi la editia de toamna .Ca sa fie mai multe judete...roflmaooo

D

Deleted member 13

Guest
Multumesc Vali pentru aprecieri!thumbsuuuup
...Acuma doar nu ai vrut direct sa urc pe treapta aia mai inalta ? Ca atunci unde mai era motivatia pentru editia de toamna ? Asa ca am mai dat drumul la vreo 2 bibani ,pe drum , pentru siguranta !roflmaooo

H

Hard Spinning

Guest
11079108_808798155855160_8299581088587217372_n.jpg

CUPA ZETEA - Cupa Ligii la Păstrăv - CNS de pe Mal

In weekend-ul 2-3 mai 2015 a avut loc, pe Târnava Mare (în zona localității Zetea), prima etapa a Campionatului National de Spinning de pe Mal...Serie de concursuri ce va selecta lotul ce va reprezenta România la ediția 2016 a Campionatului Mondial de Spinning de pe Mal....

1 MAI - Cazare

DSC_0686.jpg

IMG_2934.JPG

IMG_2941.JPG

1 MAI - Antrenament :)

1.png

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

kingofbeasts

Rod Builder
Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor . De fapt castigatori ati fost toti cei care ati fost acolo (la oricare din concursuri) ca in mod cert s-a mai adunat ceva experienta la fiecare . aplaud

In alta ordine de idei personal pot sa va multumesc atat pentru topic cat si pentru fotografii thumbsuuuup
Am stat si am privit cred ca mai bine de 5 minute poza asta :
index.php

pot sa spun acum cu mana pe inima ca pe mine m-ati convins: la concursuri eu zic pas nono (poate in cel mai rau caz un amical din barca )
cel mult ca sponsor (cu manopera la vreun bat nu cu altceva) si cel mai probabil doar spectator naughty cu participare la etapa de socializare drunkzimbettt
Cand ii vad pe baieti pescuind la punct fix , insirati pe mal pe sectoare delimitate... o fi ca la sex , unora le place sado -maso adica, gasesc placerea in chinuri :p Imi si imaginez pastravii care urca pe curent zicand "urmeaza proba de slalom special, trageti aer in piep si dati-i bice fara sa cascati gura " :)
nu stiu, oi fi eu prea iubitor de libertate de miscare dar pur si simplu nu pot digera imaginea asta (parca-i vad pe baietii care pescuiesc sub centrale pe la noi de-si dau coate cand lanseaza ca n-au loc nanana).
Amu' sa nu va suparati pe mine rogu-va dar pur si simplu asta simt nnnoroc

oldheinz

Biban
...si labradorul, si el acolo, ca nu se stie cand e nevoie...Inspirat de cele scrise mai sus si de o expeditie de jaf si pedepsire in Ungaria, am facu o idee(aberanta),bineinteles cu influente de perversiuni sexuale, respectiv pe dos. Propunere de competitie spinning: Locatia: balta cu stiuci din padurea Vladimirescu. Mod de desfasurare: in functie de numarul de concurenti, fiecare are alocat un interval de timp fix, in care, plecand de la debarcader cu barca, face o tura completa de balta (si da cu batul, bineinteles). Ei? Luati de brodati...

D

Deleted member 13

Guest
Hmmm...Personal nu as participa la un concurs pe Vladi.Mai ales asa cum il prezinti.Mai bine la repriza a treia direct!thumbup
Eu am gatat brodatul...roflmaooo

oldheinz

Biban
...ca ma gandeam la zisele lui king. Asa ca decat sa fuga pestele printre pescari, mai bine pescarul printre pesti. Oricum, faina chipka. Repriza a treia, adica la Safari?

Claudiu

Administrator
Membru personal
Zilele acestea (24-27 iunie) se desfasoara in Olanda cel mai mare si bine pus la punct concurs din Europa si poate chiar din lume si anume World Predator Classic 2015. Este un eveniment la care cu siguranta si-ar dori oricine sa participe, cel putin pentru mine este maximul ! L-am urmarit si anul trecut cand a participat si prietenul meu Cristian Rizea si pot spune ca totul este la superlativ, de la gala de inceput organizata intr-un mare stil, echipamentele folosite care rivalizeaza cu Concursul National de Bass din America (fara exagerarile si marketingul agresiv de acolo) si pana la tehnologia folosita de urmarire a echipelor si evitarea problemelor de furt sau fraudare a capturilor. Olanda a fost aleasa pentru a gazdui acest concurs din 2014 pana in 2016. Anul acesta competitia se desfasoara in orasul Hellevoetsluis, pe lacul Haringvliet cu o intindere de uriasa de 11,663 hectare. Concursul se imparte in 3 categorii, pescuit din barca, pescuit din caiac si streetfishing, punctand speciile: biban, salau, stiuca . Sponsorii acestui concurs sunt de talie mondiala: Rapala, Shimano, Nitro, Mercury si multi, multi altii, premiile fiind si ele pe masura, barci, motoare si alte acareturi de mare clasa: http://www.worldpredatorclassic.com/wpc15-prize-table/

Spuneam ceva despre organizare, la inceputul si sfarsitul concursului se face o parada unde pe un canal defileaza toate barcile ce au montate steagurile tarilor din care provin. Inceputul concursului este dat de salve de tunuri . Alt aspect este ca pe toata durata concursului o echipa de 2 pescari profesionisti comenteaza evenimentul live, intocmai ca la Formula 1. De asemenea, locatiile unde s-a prins, ce s-a prins, pe ce adancime sunt date in timp real pe: http://www.worldpredatorclassic.com/live-locations/ . De asemenea si ruta barcilor poate fi urmarita tot live pe: http://www.worldpredatorclassic.com/location-history/ . Ei ce ziceti de organizare? gandesccccRomania are si ea doua echipe: prima formata din Claudiu Tofan si Constantin-Andrei Georgescu si a doua sponsorizata de WileyX formata din: Cristian Albu si Dorian Dubovoi. Dupa prima zi prima echipa s-a clasat pe locul 21 (nu e rau deloc!) si a doua pe locul 37. Concursul este clar unul extrem de dificil pe o intindere uriasa de apa. Desfasurarea evenimentului se poate urmari pe: http://www.worldpredatorclassic.com

Aici aveti trailerul oficial:

Succes romanilor nostri ! first

Sus