Combo light incepator buget 500 lei

Salut! Am infectat un prieten cu virusul spinning-ului si acum vrea sa isi cumpere si el echipament. Ma intereseaza un combo all-round mai light folosit in principal la clean dar posibil si avat cu voblere mai usoare pe raul Mures si Crisuri. In special lanseta ma intereseaza sa mearga si la vobler dar si la jig. Bugetul este de +-500 de lei mulineta + lanseta + fir.
M-am gandit si eu la cateva variante dar sper ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi in plus.
Ca mulineta intre acestea variante gravitez:
Lanseta ma gandeam asta:
Si fir: daiwa j-braid grand x8 0.08
 
De asemenea ma intereseaza si daca a mai avut cineva lanseta asta:

Lanseta Berkley URBN Finesse Lure 2.00m/3-14g​

 

AlinB

Salau
Ca si mulineta in bugetul respectiv iti recoman okuma ceymar. Tot timpul in clasa asta de buget okuma de cele mai multe ori este pe daiwa sau shimano.
In primul rand ca pe marimile 2000 / 2500 castigi cateva zeci de grame cu ceymar si e o mulineta care a confirmat in ultimii ani , iar de restul banilor iei piacere de la schumi si ai un combo foarte bun si te incadrezi in bani.
 

AlinB

Salau
Salut, ti-am trimis in privat. Daca pescuiesti pe rauri mai puternice putin iti recomand varianta de 2500 , daca pescuiesc light clean si biban mergi pe varianta de 2000 .
 

Schumi

Stiuca
Multumesc colegului Schumi pt. lansetajos palaria...e exact ce trebuie, in sfarsit am si eu o lanseta care nu trebuie sa ii scurtez cotorulworthy, sambata o scot pe apa sa vedem daca stie sa prinda peste..gandescccc.

Cu placere, sa-ti fie de folos!
Mulțumesc și eu.
Scuze de off topic.
 

Hades

Somn
Mergi ”pe ” o lansetă 2,20-2,40 m ( am 2 de 2,70m și mi se par lungi și mai mult șomează ), pentru că bănuiesc că pescuiește de pe mal. Nu am pescuit la Mureș ( am pescuit , dar la pașnici), dar bănuiesc că are nevoie și de jiguri de 12-14g ( și chiar mai mult), la care dacă mai adaugi guma de 2-6 g vezi ce iese. Lansetele sub 2,10 m sunt bune vara, când intri în apă, sau dacă ai barcă. Nu pot deschide linkurile tale, dar mergi cu el într-un magazin. Acum le ști și pe cele din Timișoara .
 

Gabriel

Oblete
Multumesc colegului Schumi pt. lansetajos palaria...e exact ce trebuie, in sfarsit am si eu o lanseta care nu trebuie sa ii scurtez cotorulworthy, sambata o scot pe apa sa vedem daca stie sa prinda peste..gandescccc.
Salut colegul. Unde iesi sambata, ca as baga si eu o tura. Tot din Bucuresti sunt si eu.
 
Sus