cer ajutor

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Dragi colegi, vreau să vă rog ceva. Desigur cu aprobarea administratorilor, în legătură cu problemele de sănătate a soției.
Aștept aprobarea. Mulțumimjos palaria
 
Salut!! Nu prea mă înteresează momentan viața mea ci a soției.
Vă rog să nu vă supărați de răspuns, cred că este în joc viața soției .Ce rău mi sar putea întămpla?
Doctorul mi-a spus că sar putea să aibă virusul hepatic C. și ciroză hepatică dar încă nu știu ce stadiu este,azi se va face puncția și voi ști mai multe. Cred că se clasificarea este ...f0,f1 până laf4 f5, în funcție de gravitate.
Astea m-am înteresat pe net.Vreau să știu numele unui medicament nou, care înlocuiește interferonul, pentru a distruge virusul hepatic C. Am auzit că este și în republica Moldova și costă peste o mie de dolari, tratamentul pe trei luni și desigur și în alte țări desigur.
Se zice că se dă pe rețetă,poate se dă și fără rețetă.
La noi se tem oamenii să-l cumpere din cauza că e posibil să fie contra făcut , s-au să fi păcălit.
Adi îți dau numărul de telefon dă te rog nr. la colegi dacă este nevoie mulțumesc.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Geza, din ceea ce stiu (am avut si eu hepatita) cazul sotiei nu e deloc de neglijat. Deasemenea tratementele noi se fac si fara interferon acum, doar ca fiecare pacient are stabilit propriul tratament. Intreaba medicul despre acesta, ca ar trebui sa stie.
Sper sa fie vreun coleg care lucreaza in domeniul medical.
Sanatate multa, vom fi alaturi de tine.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Geza hepatita aceasta nu este usoara insa a avut-o si un membru al familiei mele si s-a vindecat cu interferon. Desigur un medicament agresiv insa orice alt medicament poate fi recomandat numai si numai de un doctor dupa o anumita schema si in urma analizelor.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
geza pal
nu dispera si nu o lua in tragic de acuma.
hepatita este o boala pacatoasa, dar slava domnului ca se trateaza si se traieste in continuare fara mari probleme.
momentan cred ca trebuie sa astepti setul de analize si obligatoriu mai cere opinia de la inca doi medici diferiti - mai fa analize in doua laboratoare diferite (stiu, costa bani, dar...............)
rog toti colegii de forum care au cunostinte medicale sau au in anturajul lor medici care ar putea ajuta / indruma sa se implice daca pot si doresc sa ajute
geza, fi tare, suntem alaturi de tine. consolat
 
Salut și bine v-am găsit. Vă rog să mă scuzați, dar numai la la ora șase am ajuns acasă de la servici, de dimineață.
Vă mulțumesc tuturor pentru ajutor.
Mi-a răspuns un domn din Cluj am vorbit cu dânsul și la telefon,este de pe forum ...Wdec 252002 salău.
Este un dom jos cu pălăria, a spus că mă îndrumă ce pași trebuie să fac și la ce medici trebuie să merg ,mia explicat foarte multe ,va trebui să notez căci sunt multe de umblat.
Doctorul mi-a spus că azi nu i-a făcut nimic ,mâine o trimite la gastroenterolog și după aceea îi ia monstra de la ficat, așa că tre buie să așteptăm.
Nu știu de ce merge așa greu....gandescccc
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Stiu ca e greu, dar calmul in situatiile astea ajuta foarte mult. Ma bucur ca s-a gasit cineva de acolo care te poate indruma.
 
Adi scuzămă.... la Claudiu am dat nr de telefon la conversații, nu ție. M-am încurcat nițel dimineața, că m-am grăbit la servici. Nu știu dar numele tău întodeauna mie în minte. Poate de la prima întâlnire pe forum.
Sănătate!jos palaria
 

kingofbeasts

Rod Builder
Geza, as zice sa nu iei medicamente din republica Moldova. Daca la noi sunt sanse sa fie contrafacute, acolo sansele sunt si mai mari.
Stiu ce vorbesc pentru ca lucrez in domeniu (contrafaceri, piraterie, drept de autor).
Subscriu. Cât timp am profesat ca jurist, m-am ocupat la rindul meu de înregistrarea și protecția modelelor industriale ale companiei pentru care lucram . Cele mai multe cazuri de contrafaceri și piraterie veneau din China pe filiera Republicii Moldova. China e cea care a împrumutat Republica Moldova cu sume mari cu ceva ani in urma și ca urmare a primit niște facilitați și scutirile taxe la vămuire ceea ce , împreuna și cu corupția din țara vecina, a transformat-o intr-un adevărat paradis al celor ce se ocupa cu contrafacerea . Atenție deci la ce luați de acolo ( unele lucruri nu se găsesc la noi dintr-un motiv ) .
 
Lucrurile is chiar mai rau in acest caz , in ce priveste medicamentele din republica Moldova. I-am explicat la colegu Geza ca ele nu is intr-o farmacie ci le vinde un nene care le aduce la negru din India. Riscul ii cat casa. Am discutat cu omu din Moldova in urma cu cateva luni si dupa ce l-am luat la intrebari o recunoscut ce ii cu medicamentele astea si ca riscul si-l asuma exclusiv pacientul. Eu o sa il indrum ce sa faca pentru ca in august am terminat tratamentul interferon-free si am scapat de hepatita C. Chiar dacă cunosc toată crema medicinei din Cluj tot m-am luptat 3 ani sa scap de boala și asta nu din cauza medicilor ci a sistemului și protocoalelor idioate. Acuma, soția lui, are un mic ghinion ca a ajuns intr-un spital de stat, fără dotări moderne și cu practici destul de învechite. Lucru bun ii ca eu cunosc pe toată lumea acolo ca o mătușă a lucrat asistenta la acel spital 20 si ceva de ani ca asistenta și sotia a fost operata de 4 ori acolo si taica-meu de 2 ori. O sa il indrum in sectorul medicinei private unde se discută altfel și șansele is incomparabil mai mari iar ca bani rezolva cu 2000-3000 de lei pe consultații și analize. Daca nu o sa se incadreze ca gravitate a bolii in programul national de sanatate il pun in legatura cu Marketing Managerii unei fabrici din Bangladesh care are licenta de producție dar doar pentru uz intern. Dar la persoane fizice trimit medicamentul și în România la preț de fabrica plus taxe DHL. În Europa ii între 45000-49000 varianta originală. Statul român le-o negociat la 30000. La cât o costat, m-am gândit in timpul tratamentului, ca cacatul meu ii atâta de valoros ca ii păcat sa il arunc și ca mai bine il ambalezi și il vand da o fost mai greu cu piata de desfacere. Numai sa aiba răbdare colegul ca intr-un fel sau altul se va rezolva.
 

Mal

Stiuca
M am interesat si eu am un amic care s a luptat cu boala asta crunta. E tanar la 45 de ani, a accesat medicamentul chiar cand a aparut era considerat mai mult experimental, a platit in jur de 10000 euro si dupa 2 rapeluri este vindecat complet. Face acum tot ce poate in materie de sport de la biking la mers pe Montblanc si Elbrus. A reinviat din propria cenusa. Asa ca ai incredere ca va fi bine.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus