Ce pagube am avut azi

Nu mai pun și zecile de gume și jiguri, și nici ca nu am prins nimic.
Am proptit-o in scaunul de la mașină,capzidBashde azi nu mai merg la cumpărături cu earoflmaooonecajitrau.
IMG_20201220_181218.jpg
IMG_20201220_181211.jpg
IMG_20201220_181205.jpg
IMG_20201220_180638.jpg
 

OldSkull

Rod Builder

AlexH

Moderator
Membru personal
Am uitat sa va spun ca recordul de ieri si-a luat si tribut.
Am ramas fara cutitul descris aici.
Eram sus pe dale, legam nodul FG si din neatentie am dat peste el si a luat-o la vale. In incercarea sa-l opresc a plecat la vale si rola de flurocarbon (vreo 100m de seaguar)
Macar am recuperat firul (ma rog o parte din el) ca era deja gata nodul si l-am mulinat pe tot. Problema a fost cand am incercat sa-l mut de pe tambur pe altceva.... Au sarit de 2 ori o gramada de spire, dar ma asteptam ca oricum era mult peste capacitatea lui.
 
Și eu am plătit azi primul șalău cu vobler cu care l am prins, yo zuri hardcore sh 60 sp, culoarea prinzătoare desigur. .. cred că a fost știucă pt că a tăiat fluo când am dat sa înțep.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Acum ca ai scris asta mi-am adus aminte si de faptul ca am ramas si fara voblerul care a adus primul avat, un Tubertini Vibrajig, care bineînțeles ca nu se mai fabrica de mult timp. Noroc ca mai am o dublura la el.
 

Luigi

Somn
Hm, hai sa fac bilantzul sezonului meu: de la 1 mai pina azi vreo 40 de jiguri + gume aferente, 5 blinkere, 6 rotative grele, 8 woblere de adâncime, cite un spinnerbait si un chaterbait, la fiecare cite o strunã de otzel, toate astea pentru o mârlitzã si 0 salãi si vreo 20 de gherle. Nici macar golul de onoare nu vrea sa vinã.
 
Jiguri an încetat de mult să mai contorizez, in drum spre casă m-am oprit pe Olt la Galicea ca am văzut pe unu cu barca dând la clonc, din 10 lanseuri 8 o fost pagubă....
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
pe Olt la Galicea ca am văzut pe unu cu barca dând la clonc, din 10 lanseuri 8 o fost pagubă....

sub baraje pe Olt, este o aventura totala sau masochism sa pescuiesti la jig de pe mal, mai ales daca nu esti 'localnic", de'al locului cum se spune !!
in general este plin de betoane, fiare, buturugi si parasute
 

scuby

Salau
Pai din copaci le mai poți recupera, sa ma fi văzut prin Jiu cu crengi uscate trăgând de fire...oho... nu las eu ars pe meleaguri străine:)
L-as fi recuperat daca salcia nu ar fi fost cumva in proprietate privata. Dimensiunea trunchiului nu era mai mare decat pulpa mea si daca urcam pe trunchi, posibilitatea sa cad cu copac cu tot era destul de mare, acesta fiind inclinat spre apa destul de mult, dar nu cat sa pot recupera voblerul.

Paguba ii considerabila ( actiunea crank-ului superba ) momentan nu ma deranjeaza. Singurul deranj va fi cand trebuie sa comand din nou acel vobler, plus altceva ca sa se merite comanda / transport etc.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Rapala JT13, fix culoarea aia extra cautata. L-am pescuit fix de 3 ori, inclusiv azi...
De mine nu se lipeste somnul si stiuca decat daca nu le caut dedicat.
 

Costi

Stiuca
A dracu cu J13 ala... am doua de ani buni.. unul "culoarea aia" si altul silver... in afara de vre-o 2 somotei a dracu de sa lipit vre-un peste de ele.... or fi bune... da la mine nu prea prind.... si le-am incercat.. ca poate.. poate....
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Eu il am de cand am fost la targ la romexpo acum vreo 3 ani. Acum imi dau seama ca l-am folosit o data pe an. Durereeee
 
Sus