salut. am luat prorexul, varianta PE#03, 2.1 kg / 4.65 lb. la prima vedere este ok, nu pare sa retina apa (cel putin cat l-am pus pe tambur). Am facut si un test... cu nod palomar si cu improved clinch. Cu palomar se rupe undeva la 1.75-1.8 kg iar cu clinch la 1.6-1.7kg. Din vreo 4-5 incercari, o singura data a cedat la 3-4 cm deasupra nodului, in rest numai de la nod. Daca aveti recomandari de noduri pentru fire din astea subtiri, astept cu interes
am avut si nu am fost incantat. Se rupe mult mai repede decat gsoul upgrade, atat la nod cat si in sarcina.Salutare,
Am achizitionat azi firu Ygk g soul wx8 de 16lb ( cel din imagine), crezand ca e cel " upgrade". As vrea cateva pareri despre el si daca e vreo diferenta majora intre cele doua. Intreb doar pentru ca il cunosc pe patronul magazinului si as putea sa il returnez, va multumesc!
L-am pus azi pe mulineta si am facut cateva lanseuri, desi fata de Upgrade cel de 16lb e mai gros primul fiind marimea #0.8 asta wx8 e #1, dar tot se lanseaza foarte bine, am folosit un inaintas de 0.30 cu fg knot, mie mi-a dat impresia ca e rezistent, si nu e deloc zgomotos, momentan imi place, mai ramane de vazut cum se comporta in timp, sa vedem cum isi pastreaza calitatile.am avut si nu am fost incantat. Se rupe mult mai repede decat gsoul upgrade, atat la nod cat si in sarcina.
in conditile alea, pentru mine functioneaza foarte OK clasicul PowerPro ...[.....]Pescuiesc preponderent la stiuca si somn si in mare parte in agatatura.[.....]
Dacă ar găsi un PP de 15lbs de la mama lui ar fi perfect...in conditile alea, pentru mine functioneaza foarte OK clasicul PowerPro ...
Tre comandat din america. Am auzit ca sunt diferente mari intre cel eueopean si cel original din state. Stiu ca e foarte rezistent la abraziune. Singurele minusuri ar fi ca nu este perfect rotund, are oarecum forma de panglica si retine apa.Dacă ar găsi un PP de 15lbs de la mama lui ar fi perfect...
As lua PP doar varianta originala din state. Cel european e mult mai slab decat cel din statein conditile alea, pentru mine functioneaza foarte OK clasicul PowerPro ...