Ce am eliberat...

Erikosu

Stiuca
20230514_082625.jpg
20230514_082615.jpg
 

Mal

Biban
Urmand invataturile Ajvps Neamt privind durutul la partile posterioare, despre pesti si viitorul lor, asa cum este el imaginat de acesti vizionari de apa adanca, adica o sa mai vedem pesti in inregistrari youtube ma autodenunt ca azi am sacosat viata.
Ca sa impac si capra si varza am gasit o modalitate sa retin si aia sub limita legala minima prin urmatoarea modalitate. Daca baboiul are 5 cm pui 5 unul langa altul si da 25 cm astfel incat poti sacosa fara grija, prietenii stiu de ce.
In prim plan sacosa legendarului Wurger zisa Terminator care nu se poate abtine sa agate si sa execute craci, garduri, boscheti, bolovani si accidental cate un pescut, pe o apa infecta de culoare lemn bej turbat, de nu se vedea baboi cu baboi. Si mai imbucurator este ca am dat peste un coleg care la fly a incercat sa tina pasul cu plescaiala Terminatorului. A fost una din rarele ocazii in care efectiv s-au intalnit 2 necunoscuti care aveau aceleasi idealuri, despre viata mediului acvatic nu despre moarte.

Cel putin 3 sferturi dintre ei, nu i-am numarat si pozat pe toti, au fost prinsi unde canalizarile si statia de epurare deversau dejectii direct in rau montan. Conform noii legi a pescuitului asociatiile au obligatia de ecologizare asa ca-i astept cu interes sa se bage in hazna.Celor care retin nu le pot dori pofta buna din motive evidente, desi pohta intrece ratiunea.
Mrenele vinete pline de icre nu au fost prinse azi ci cautand pastravii la sfarsit de mai. Oricum agatate regulamentar la rotative debarbetate, pe niste ape poluate grav in trecut, semn bun pentru viata, datator de speranta.
 

jamess

Oblete
Duminica, 35 grade oficial. In plin soare infinit mai mult, insa cu echipamentul potrivit, ceva pale de vant si "racorirea'" la picioare oferita gratuit de barca sparta, pescuitul devine suportabil toata ziua.
Compania placuta si drilul cu un somn venit pe echipament light au facut ziua frumoasa. Mai jos eliberarea.

 

Atașamente

  • 2024-06-23 .jpeg
    2024-06-23 .jpeg
    156,3 KB · Vizualizări: 48
Sus