Braconaj in Italia

anem

Stiuca
Da … nimic nou si din pacate prea multe nu se pot face. Mai ales ca animalele alea sunt niste personaje cu care este imposibil sa te intelegi si cu care nu prea ai ce face. Pe langa faptul ca omoara pestii, indivizii aia imbolnavesc o gramada de persoane care habar n-au ce pun in farfurie.Lumea ar trebui sa inteleaga ceea ce baga in gura. Stiu foarte bine ce e in raul Po, cum arata raul Po dupa o ploaie torentiala, spuma si culorile care sunt pe apa. Eu nu as baga in gura asa ceva nici sa mor de foame. La propriu … mai bine pasc iarba pe camp decat sa mananc rahaturile alea.
 

danone

Salau
Ce fel de oameni sunt astia care te omoara incet si cu buna stiinta fara nicio remuscare sub falsul pretext ca isi intretin familiile? Cum?Aprinzandu-si tigara cu bancnote de 200 euro? Niste lepadaturi care ar trebui starpite de pe fata pamantului. Sunt prea blanzi cu ei politistii si voluntarii. Bash.
Unul dintre braconieri zicea ca daca nu va mai fi peste se muta in alata zona...Asa ca dupa ce epuizeaza raul Po , poate la da cineva un pot despre somnii de la Cernobil . Ca sa fie "meniul" de somn complet.
 
Asa au zis si italienii si multe alte natii, insa nu subestima inventivitatea romanului si capabilitatea de a gasi solutii
Ceea ce am spus eu îi garantat,de ce crezi că nu sunt prea mulți români aici,regulile in general sunt foarte stricte și este foarte greu să te adaptezi,eu unul nu m-am acomodat după aproape 5 ani si nici n-am s-o fac niciodată !
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Cosmine... nu sunt romani multi ca nu s-au adaptat la viata. Insa sunt romani multi la furat, la mine in oras frecvent sunt haine la vanzare din finlanda, haine groase de iarna f scumpe , baterii sanitare f scumpe etc etc. Evident furate.
 

Wurger

Somn
Cosmine... nu sunt romani multi ca nu s-au adaptat la viata. Insa sunt romani multi la furat, la mine in oras frecvent sunt haine la vanzare din finlanda, haine groase de iarna f scumpe , baterii sanitare f scumpe etc etc. Evident furate.

Ca omul care si.a cautat baterii mai de Doamne-ajuta si a ajuns la piata neagra.
Parca il si vad pe "cubanez" ca in Seinfeld, cu portbagajul plin de baterii din titan (titan metalul, nu cartierul).
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Incepe...

FB_IMG_1551386384958.jpg
FB_IMG_1551386368578.jpg
 

Wurger

Somn
Sa.i lase.n curu gol si pe ei si familiile si puse poze pe malul raurilor gen alea wanted din wild west.
Cum il vezi la mai putin de 5m de apa, telefon la politie. Asta cand o iesi de la "hotel".
 
Da tata mare telefon la noi...la 90% le tremura chilotii pe ei sa puna mana pe telefon. Lasa ca ne-o meritam si noi.
Avem si autoritati de militie competente in aceasta cauza...
Am sunat odata pt o problema...nu mai fac asta. Nu ai cu cine!
 

timi556

Oblete
Am observat ca are o vechime acel video totusi intre timp au actualizat putin legile amenzile sunt extrem de mari mai ales ca italianul daca vede ceva suspect imediat anunta autoritatile pentru cine a vazut cazul din iarna aceasta cu acel porc sacrificat in stil romanesc in curtea proprie si amenda primita pentru asa ceva...sigur dupa experienta aceasta devine vegetarian
 
Sus