Belina

Claudiu

Administrator
Membru personal
Documentarul e destul de subtire, adica nu prezinta nimic concret. Insa l-am vizionat in intregime tocmai ca vroiam sa vad ce e acolo, care e treaba. Intradevar potentialul este urias
 
Legal ai voie sa pescuiesti acolo linistit. Proprietarul e in faliment iar situatia legala e incerta. Asa cum si paznicii stiu ca au inchis abuziv drumul, stiu si ca nu au dreptul cei care ii platesc sa detina acea zona. Niste pescari bine informati s-ar putea duce acolo sa le dea peste nas. Acum, ca vin ghiolbanii sateni ajutati si de politistii unsi cu toate alifiile, e partea a doua. Oricum, tare m-as mira sa mai fie ceva peste acum, dupa ce alde Dragnea s-au distantat de acel loc pe sistemul "nu stiu, nu cunosc, nu am facut nimic, nu imi apartine", cu siguranta paznicii si localnicii s-au autoservit din populatia ihtiologica.
 

Luigi

Somn
Am stat sa vad si eu filmul intreg, mi-a ramas concluzia:"Hipster vs. Dragnea vs. Las Fierbinti". Jalnici reporteri, jalnici sãteni si paznici probabil analfabeti, fitze de orãşeni "liberali" in paragina unui coltz de Dunare... imi trece tot mai mult dorul de Dunare, de fapt mi-a trecut!
 
Ultima editare:

AlexH

Moderator
Membru personal
Sus