cipri savu . Anul trecut a fost ,,restrictiv,, dar, e posibil să-ți fi făcut o părere. Cum se prezintă bateria?Eu am cumparat acesta baterie 12V 110Ah , comunicarea cu producatorul a fost ok .
Peste o vreme am sa pot sa spun daca a fost o investiie buna !
Vezi atașament 28372
Eu nu am platit nimic , m-am trezit cu ea in poarta ,DPD a adus-o dar in urma verificarii AWB am constatat ca are un traseu ciudat rau China, Olanda,Germania , si si, Anglia , unde a schibat nr AWB dupa care Romania !!!!Ai platit ceva vama la ea?
Astept si eu una de 200 lifepo4 pt. un prieten si sunt curios daca mai adauga vama +TVA. Auzeam povesti cum ca la acumulatori nu se plateste vama insa nu stiu nimic concret
Am citit si recitit in lung si in lat discutiile anterioare si nu am gasit ceva potrivit pentru nevoile si bugetul meu (500-800 ron). Din pacate nu prea stiu sa citesc specificatiile producatorilor si sa fac diferenta dintre Deep Cycle, AGM, Tractiune, Semitractiune, Solar, Dual porpuse, Caravan, Marine, etc. asa cum sunt "botezate" toate bateriile disponibile. Despre buget am spus iar despre nevoi pot spune ca sunt multumit cu o baterie care sa "tina" 4-6 ore de pescuit cu un motor de bot (fara ancora) folosit la pozitionari sau deplasari scurte pentru prospectat locuri noi.Strict din descrierea producătorului nu ad merge pe modelul asta de la ei. 600 cicluri la DOD 50% mi se pare foarte putin.
Au variante mult mai ok, vezi postarile anterioare
Pana la etajul 3... clar îți trebuie una scumpă (adică ușoară). Poți sa îți iei și una ieftină (Deep cycle, dar la vreo 30 kg)... asta numai in cazul in care faci parte din “Clanul sportivilor”...Salutare,
Deși am citit toate cele 18 pagini nu am inteles mare lucru ,doar am tras concluzi ca Rebecell este top ceea ce este pt un anumit nivel,dar multi dintre voi recomanda Caranda,acum sa va trasmit pt ce am nevoie si sper ca ma puteti ajuta:
Vreau sa achizitionez motorul electric Haswing Cayman Helmsman GPS 55lbs cu functie de ancorare,navigatie etc va fi montat pe oglinda barci verticale(Talamex highline 2.50m),deorece il voi folosi si la deplasare,nu numai la acorare cum am inteles din fisa producatorului este necesara o baterie deep cycle,intrebarea mea la dvs domnilor ce sa iau?? Tinand cont de aspectele de mai sus sa imi ajunga pt a efectua o partida de pescuit 2-4km rulati plus ancorarea pe durata unei partide +ca va trebui sa o car pana la etj3 pt incarcare,deci sa tinem cont si de aspectul acesta.Detin acel incarcator de la Lidl cu el incarc bateria sonarului...in teorie 1lbs =1Ah ,ce imi recomandați exclus Rebecell prea scumpa!!
Stima,
De ce incadrezi Haswing la gunoi? Ai doar comentarii foarte corecte si aici si pe capcompas, sint curios.... Eu momentan sint utilizator de Haswing si o sa trec la Terrova dar as vrea sa stiu motivele pentru care ti se pare ca nu e ok CaymanulPaul D ...te-as sfatui sa nu reinventezi roata. Motoarele cu functie de ancorare NU sunt gandite pentru montaj/functionare in pupa barcii. In plus 4 km contra vantului, pe gonflabila, cred ca sunt prea muklt pentru o baterie de 100 Ah pe plumb, deoarece, in conditii ideale (temperaturi de vara), vei trage din ea maaaxim 75-80A pana cand motorul electric fie va reduce turatia fie se va opri.
In plus, eu nu reusesc sa vad asemanarile intre Caranda si RebelcellDin experienta la prima mana cu Haswing, in consider in categoria gunoi. Iti recomand sa amani deci achizitia sau sa regandesti cerintele