adiwolf

Moderator
Membru personal
nu ma pricep eu la conserve din astea, dar cea prezentata mai sus imi pare ca sta mai bine pe apa fata de modelul Alaska.
si la dotari sta mai bine.
daca ar face acelasi model cu oglinda intreaga pentru motoare cu cizma lunga, ar fi super
oricum o barca de luat in seama pentru un buget mai redus - binenteles, pentru barcile de aluminiu!
Claudiu
nu ai in portofoliu barci de buget redus, astea se fac in EU, deci taxe si alte cele nexam, Olanda este mai aproape decat USA, ia vezi, poate...............
 
P
Colegu, nu am cautat sa fac o analiza amanuntita si o “farmacie” a celor doua modele, recunosc ca am fost superficial in aprecierea mea dar nu mi-am propus mai mult din capul locului. N-as vrea nici sa dezinformez totusi, vezi , d-aia e bine sa fie si critici activi pe aici care sa ne atraga atentia cand gresim.
Dintr-o privire fugara cele doua conserve mi-au parut foarte asemanatoare, marime similara, aceeasi grosime a foii de Al folosit 2 mm, forme similare ptr un ochi neatrenat si nu prea exigent, un pret relativ similar … Cam aceeasi Marie cu alta palarie.

Insa asta e mai putin important, am vrut doar sa mentionez modelul nou ptr mine si poate nu doar ptr mine si per total raportul interesant pret/calitate care fac din conserva asta un produs de investigat si poate chiar de cumparat. Prietenul meu zilele astea se va duce fizic la showroom sa vada live obiectul , sa-l pipaie, sa-l masoare, sa vada posibilitatile de achizitie, stoc , posibilitati customizare, costuri aditionale, bla bla. Daca voi considera necesar poate voi reveni cu amanunte relevante.
Clasa D = ape linistite , adica balti mici sau zile fara vant puternic. Consider a fi un aspect important.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Am Vizion facute in Letonia, fara taxe dar barci exceptionale, intr-adevar nu buget redus, dar barci! Pretul aluminiului a explodat pur si simplu, de aici si cresterile de preturi
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
au explodat TOATE !!
nejustificat.
dar ce mai conteaza ?!!
stiu ca ai Vizion, dar ale nu sunt de buget, sunt similare Tangiri sau Finval
eu ziceam sa ai ceva similar Linder, dar sub bugetul de Linder !
dar tu stii mai bine ce se vinde si cum peacefingers
 
Sus