C
Cafea
Guest
Salutare,cum momentan suntem in perioada prohibitiei generale astept cu nerabdare ''ascunzisurile'' voastra din aceasta perioada!
Brasov + imprejurimi
Brasov + imprejurimi
Error, Error, de trei ori Error…desi esti neam de branean, tu ai iesit "defect", la tine s-au terminat trasaturile distinctive![]()
Din pacate in judet eu nu prea stiu balti private de rapitor. Si nici naturale. Mai degraba la voi in Covasna, sunt.Brasov + imprejurimi
Din ce m-am documentat , pe doripesco intrii doar cu abonament,nimic tarfiat pe zi... sau 24 ore,Strict la subiect: populatie faina de rapitor este la Magic Lake (Coseni-Covasna): stiuca, salau, somn. Sunt 20 km din Brasov.
Salau si biban mai gasesti la Moacsa (Padureni) tot de Covasna, unde poti intra si cu barca dar fara motor termic. In judetul Brasov la Doripesco-Vadul Rosu.
Fostii pesti?La Doripesco - vadu rosu balta 2-3 era anul trecut cu taxa de pescuit la12 ore, fara noapte. Baltile 4, 5, incolo cu abonament si de competitie, etc.... doar daca au schimbat anul asta.... Dar daca esti din Sfantu, magic lake chiar are rapitor mult, stiuca si salau. Are si crapi mari (fostii pesti ai lui Bela de la balta Belin plopi).
Am tot dat pe olt in zona sfantu gheorghe,dar nimic...... poate trebuie sa schimb zonaIo de rapitori (si mai ales sa intru cu barca, ca de, altfel tușesc....) nu stiu prin judetul Brasov ceva sa merite.
Doar pe Olt, dar aia este alta mâncare.....de pește.![]()
Zilnic, adică chiar și în perioada asta?Ceva nu stim noi,trec zilnic pe podul acela de langa Rompetrol (Sfantu Gheorghe) si mereu in partea dreapta vad pescari.......
Imi poti da cateva info?La Doripesco - vadu rosu balta 2-3 era anul trecut cu taxa de pescuit la12 ore, fara noapte. Baltile 4, 5, incolo cu abonament si de competitie, etc.... doar daca au schimbat anul asta.... Dar daca esti din Sfantu, magic lake chiar are rapitor mult, stiuca si salau. Are si crapi mari (fostii pesti ai lui Bela de la balta Belin plopi).
In cazul asta sper ca vei face o sesizare unde trebuie. Altfel, daca nu facem nimic, vom sta si ne vom plange cu totii ca nu mai sunt pesti. Gandeste-o la nivel de tara asta.Din pacate da...... stiu ce vrei sa spui!
Urmeaza sa ies,in vreo 2 ore din casa,prin oras,garantez ca e cineva acolo!