APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare

Hades

Somn
Am luat ” teroriștii negrii” și am dat o fugă la Timiș ( între Șag și Parța ).
IMG_20220612_175010.jpg

Am avut la mine castul UL în ideea să încerc la clean, dar sufla tare vântul ( cu UL .... !! ) și după cum se vede apa scădea alert. Așa că am făcut poze și înapoi acasă. Am stat 5 minute să se zbenguie ” ceia negrii” ! Acum nu am văzut turmă de oi de care trebuie să am grijă cu pudelii, că sunt proști și îi găsește ”vitejia” numai cu cei mai mari de 10 ori ca ei !!!!!!!

IMG_20220612_174953.jpg

AlexH

Moderator
Membru personal
Anul asta încă nu am fost la pescuit... crybaby
Chiar și azi sunt plecat la lucru, prin tara. Ieri la Oradea am văzut Crișul din trecere, iar azi sunt la un client nou cu 2 instalări de echipamente.
Am avut însă o surpriza când am ajuns la el la poarta:
IMG_20220618_124637.jpg
IMG_20220618_095541_1.jpg
IMG_20220618_095555.jpg

Localitatea Beclean (Bistrița-Năsăud), raul Someșul Mare.
La următoarea vizita clar iau lansetele cu mine.

AlexH

Moderator
Membru personal
Așadar azi, ca să fie cu de toate, am trecut peste 6 rauri mai mari: Crișul Repede, Someșul Mare, Someșul Mic, Arieș, Mureșul de mai multe ori și Sebeș.

motoucle

Biban
Nu stiu cum e prin alte parti ale tarii dar apele de pe langa Bucuresti au devenit veritabile stranduri. Cred ca e prea scump la mare si oamenii se reorienteaza ... dar noi ramanem fara locuri de pescuit. Daca pe careva de pe aici tenteaza un Arges sau un Neajlov intr- o zona relativ usor accesibilia, recomand renuntarea la plan pt ca 90% e bairam acolo in weekend.

Ar mai fi Sabarul dar e foaarte scazut, cel putin in amonte de confluenta.

Hades

Somn
Nu stiu cum e prin alte parti ale tarii dar apele de pe langa Bucuresti au devenit veritabile stranduri. Cred ca e prea scump la mare si oamenii se reorienteaza ... dar noi ramanem fara locuri de pescuit. Daca pe careva de pe aici tenteaza un Arges sau un Neajlov intr- o zona relativ usor accesibilia, recomand renuntarea la plan pt ca 90% e bairam acolo in weekend.

Să vezi lângă Timișoara. Grătare, boxe cât mai tari, motociclete, ATV-uri ( se mai și închiriază pe drumul Giroc-Timiș ) ,...

Ciulae

Biban

Sabarul ala asa o sa fie toată vara. Foarte rar are debitul mărit ca să crească, iar de crescut .. creste odată cu Ciorogarla care practic nu este rau.

adiwolf

Moderator
Membru personal
Claudiu
Pozele postate de mine sunt la interval de doua saptamani fata de Aditzu321
Celelate trimise sunt la interval de o saptamana, rste fix aceeasi cota de acum o saptamana

cipcop

Oblete
Salut!
Nu stiu cum e la altii in tara, insa la mine. pe Prut...de vre-o 2 ani desi apa este scazuta si ar trebui sa fie mai limpede, are o culoare pamantie sau verzuie si vizibilitatea este destul de scazuta. Pestii sunt afectati neffind foarte activi (rapitorul ma refer). Am banuit ca ar fi din cauza unor balastiere care au fost autorizate si care exploateaza numai legal nu...insa nu pot fi sigur de asta.
Asa ca viitorul e foarte foarte maro! :(

Stefan128

Biban
Asa arata Jiul vineri seara..
48B601DE-B590-4C5F-B6C3-FC2931C08289.png

Sambata pe la pranz am iesit sa mai explorez si alte locuri . Am fost putin nedumerit de ce apa era maro + gunoaiele si copacii pe care le tot aducea Jiul din spre baraj.
82995516-C76A-485B-9363-12F74AAD44DF.jpeg
Asta pana am intrat pe facebook si am vazut o filmare cu ce se intampla in baraj(Isalnita)
1EF822E3-850D-4B8D-A787-DB9682641780.jpeg

DB61827E-8EAF-4B88-8AD0-139B5B6BA839.jpeg

Atașamente

• FB2FBD72-B7BB-443A-B7DB-81534FA2C936.jpeg
    FB2FBD72-B7BB-443A-B7DB-81534FA2C936.jpeg
    222,6 KB · Vizualizări: 41
Sus