APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare

cipcop

Oblete
Referitor la subiect. Permis ANPA, permis frontiera, ape de granita.
Toti cei care se duc la plaja la Gostinu nu au permis de desfasurare activitati pe frontiera. Că ei desfășoară decât activitatea de stat și băut, teoretic. Dar și pescuiesc. Si ziua si noaptea, dar nu ii intreaba nimeni de teancul de permise.
Insa eu, ca particular deghizat in pescar de spinning sunt intrebat..... De buletin. De mai multe ori am vrut sa le arat permisele si nici n-au vrut sa auda. Buletinu nene, e valabil oriunde, de la wc public la intrarea in unitatile militare pentru care ai legitimatie de unitate militara.
Deci n-as putea sa omit sa-mi mai fac permis de frontiera? Sau sa intreb la ei?
Chiar nu stiu cum e legat de Gostinu, nu stiu ce regim are, insa ce pot sa confirm e ca si pe la noi pe Prut sunt foarte multi care ies la pescuit doar cu Avizul obtinut on line de la PF si uneori nici patrula nu le cere altceva. Insa au fost si cazuri in care au avut probleme, si nu ma refer doar la control ANPA ci unele echipaje de PF care au fost mai scrupulosi! Deci e vorba de noroc, eu fiindca mi-am jurat ca atata timp cat o sa pot nu o sa mai dau bani catre AJVPS-uri, am permis de Dunare on line si permis ANPA pt ape concesionate obtinut de la o asociatie care chiar face ceva pentru ape si pescari! Pana acum nu am avut probleme
!

vraiste

Oblete
Referitor la subiect. Permis ANPA, permis frontiera, ape de granita.
Toti cei care se duc la plaja la Gostinu nu au permis de desfasurare activitati pe frontiera. Că ei desfășoară decât activitatea de stat și băut, teoretic. Dar și pescuiesc. Si ziua si noaptea, dar nu ii intreaba nimeni de teancul de permise.
Insa eu, ca particular deghizat in pescar de spinning sunt intrebat..... De buletin. De mai multe ori am vrut sa le arat permisele si nici n-au vrut sa auda. Buletinu nene, e valabil oriunde, de la wc public la intrarea in unitatile militare pentru care ai legitimatie de unitate militara.
Deci n-as putea sa omit sa-mi mai fac permis de frontiera? Sau sa intreb la ei?
daca pescuiesti la Gostinu pe ape de frontiera iti trebuie: permis ANPA, permis pescuit frontiera, iar daca mergi si cu barca (la pescuit sau nu), permis frontiera pentru activitati nautice.

eu asa mi-am facut, ca sa nu ma intrebe autoritatile de ce nu am bască!

Wurger

Somn
Pai stiu ca imi trebuie, ca d-aia imi fac in fiecare an din 2006 incoace. Doar ca, tot de atunci, nu mi le-a cerut nimeni nicaieri de la Slobozia la Sulina. Tot timpul vor buletinu, ca la discotecă. Si pe ăia cu activitatea de stat la soare nu-i intreaba.
Deci daca merg la smecherie in șlipi si car o umbrela dupa mine s-ar putea sa nu mai fie necesar permis.
Eu cred ca ii intereseaza defapt cum sa ajunga la un posibil "adversar" direct, dupa ce le taie plasele.

Mario

Oblete
daca pescuiesti la Gostinu pe ape de frontiera iti trebuie: permis ANPA, permis pescuit frontiera, iar daca mergi si cu barca (la pescuit sau nu), permis frontiera pentru activitati nautice.

eu asa mi-am facut, ca sa nu ma intrebe autoritatile de ce nu am bască!
Salut! Mai precis: ai nevoie de permis de pescuit recreativ pentru Dunare de la ANPA, aviz pentru pescuit recreativ/sportiv de la Politia de Frontiera (in functie de judet) + CI. CI-ul pentru ca pe spatele permisului de la ANPA scrie ca va fi insotit de documentul de identitate care a stat la baza emiterii acestuia... Nu vreau sa ma pronunt legat de logica acestui sistem de documente dar va recomand "sa aveti basca". :)

PS. Mie personal mi-au fost solicitate toate combinatiile posibile de aceste documente, de aia ziceam de "basca"...

Wurger

Somn
Astazi Argesul, sub barajul de la Mihailesti, ca si de fiecare data in ultima luna, nu prea mai curge. Apa are aspect de mojito. Nici tulbure nici limpede, nici curgatoare, nici statatoare, fara un miros de vreun fel anume. De cand il vad, de sus de pe dig, inteleg ca e o apa in care poti prinde cel mult bălos sau ghiborţ.
Daca mai vine so o pală de ulei de excavator, mai speri sa prinzi ceva pe la Olteniţa.
Hai, curaj! Mai ziceti si voi de Neajlov, Sabar, Dunare etc

Maniacs

Biban
In Deltă m-am nimerit prost taman in perioada de concurs (cupa ligii)... Ziua de mers la spinning a fost fix joi in ziua cu cel mai al dracu vânt posibil ... Pescuit pe Isac și un canal adiacent (nu stiu cum ii zice dar nu este cel care se leaga de uzlina - ăsta nu mai e ce-a fost odată, era pământ) ... 4 insi am pescuit vreo 6-7 ore, 4 știuculițe și biban cât cuprinde pe canal ... La intoarcere până am intrat pe canalul uzlina vântul ne-a ajutat să facem mare duș ... Băieții au iesit și vineri pe lacuri - știucă deloc și biban mai puțin ...

Astazi Argesul, sub barajul de la Mihailesti, ca si de fiecare data in ultima luna, nu prea mai curge. Apa are aspect de mojito. Nici tulbure nici limpede, nici curgatoare, nici statatoare, fara un miros de vreun fel anume. De cand il vad, de sus de pe dig, inteleg ca e o apa in care poti prinde cel mult bălos sau ghiborţ.
Daca mai vine so o pală de ulei de excavator, mai speri sa prinzi ceva pe la Olteniţa.
Hai, curaj! Mai ziceti si voi de Neajlov, Sabar, Dunare etc
In weekend-ul care tocmai a trecut Neajlovul scazut si limpede, in zona Calugareni-Singureni..

Wurger

Somn
Ieri am avut liber si am zis ca ajung pe Neajlov la un clean. In ideea ca vine si Luca sa mai faca si altceva decat youtube si shootere, am intarziat plecarea pana pe la 3. Cu traficul din Bucuresti spre Alexandria si ora de iarna, am ajuns pe la 4.30 cu soarele la o palma deasupra orizontului, in loc de Podul Doamnei, am ajuns doar la pod la Singureni. Drumul ala de pamant spre balastiera a ajuns asa de batatorit de zici ca e pista de la Otopeni. Praf peste tot si foiala de masini.
Neajlov scazut si limpede dar destul de fara gunoaie. In schimb praful ala se aseaza pe apa. Dupa ce am agatat de 5 ori si a avut Luca o urmarire a trebuit sa plecam ca era ca pe Calea Victoriei. Inca un loc stricat.

Hades

Somn
Astăzi la ora 9 eram la Bega.
Tulbure !!!
IMG_20220211_101830.jpg

Am aruncat de câteva ori și la prima agățătură am plecat !! PS Pierdusem ochelarii de aproape și nu vedeam să leg !!!nanana

Hades

Somn
hodorogule nanana
nu plec de acasa fara 3 perechi, unii ii am de gat nonstop, unii in toc in ranita de pescuit si inca o pereche din aia de se fac mici de tot, agatati de pantaloni!!
sunt cartita fara ochelari de aproape si ma enervez instant
si nimeni nu ma vrea nervos in jurul lui zimbettt
Mai aveam unii în mașină, dar era la 150 de metri !!!! I-am pierdut pe cei din trusa de pescuit ( ceva de plastic luați din Kaufland- știam dioptriile ) !!!

Hades

Somn
Eu am vizat permisul si la Banatul si la AJVPS ca sa fiu legal si n TM si n CS si n MH si mi am luat de o grija,pot sa stau acasa linistit...
Dar CS și MH pentru ce ?? Acolo un permis ANPA pentru Dunăre, că PG-ul îl iei de la AJVPS. Mai ”bântui” și pe alte ape că nu-ți ajung cele din Timiș ??? PS Nera de unde este apă de Graniță ??

Espasia

Somn
hodorogule nanana
nu plec de acasa fara 3 perechi, unii ii am de gat nonstop, unii in toc in ranita de pescuit si inca o pereche din aia de se fac mici de tot, agatati de pantaloni!!
sunt cartita fara ochelari de aproape si ma enervez instant
si nimeni nu ma vrea nervos in jurul lui zimbettt
Cine zice de hodorog……Ciobul si oala sparta….
Domnul, mai mai are o pereche de ii lasa pe capota masinii, si pleaca aiurea prin Delta. Stiu eu, știu eu bine……roflmaooothumbupnanana

Sus