Chiar nu stiu cum e legat de Gostinu, nu stiu ce regim are, insa ce pot sa confirm e ca si pe la noi pe Prut sunt foarte multi care ies la pescuit doar cu Avizul obtinut on line de la PF si uneori nici patrula nu le cere altceva. Insa au fost si cazuri in care au avut probleme, si nu ma refer doar la control ANPA ci unele echipaje de PF care au fost mai scrupulosi! Deci e vorba de noroc, eu fiindca mi-am jurat ca atata timp cat o sa pot nu o sa mai dau bani catre AJVPS-uri, am permis de Dunare on line si permis ANPA pt ape concesionate obtinut de la o asociatie care chiar face ceva pentru ape si pescari! Pana acum nu am avut problemeReferitor la subiect. Permis ANPA, permis frontiera, ape de granita.
Toti cei care se duc la plaja la Gostinu nu au permis de desfasurare activitati pe frontiera. Că ei desfășoară decât activitatea de stat și băut, teoretic. Dar și pescuiesc. Si ziua si noaptea, dar nu ii intreaba nimeni de teancul de permise.
Insa eu, ca particular deghizat in pescar de spinning sunt intrebat..... De buletin. De mai multe ori am vrut sa le arat permisele si nici n-au vrut sa auda. Buletinu nene, e valabil oriunde, de la wc public la intrarea in unitatile militare pentru care ai legitimatie de unitate militara.
Deci n-as putea sa omit sa-mi mai fac permis de frontiera? Sau sa intreb la ei?
!