APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare
A

adi

Guest
A fost cineva pe Sabar , Neajlov in apropiere de Bucuresti ? Acum 2 saptamani erau tulburi .

Multumesc,
Am trecut joi peste Sabar in zona Domnesti, era putin piscat si chiar ma gandeam ca nu l-am vazut niciodata altfel decat limpede ca-n pahar :)
Probabil ca intre timp s-a mai limpezit.

AlinB

Salau
Eu anul trecut am pescuit mult pe Sabar si l-am prins de foarte multe ori piscat, chiar si dupa o ploita scurta... culmea ca de obicei raurile mici se limpezesc mai repede, dar Sabarul in zona Bucurestiului este mai incapatanat. :D

Hades

Somn
Brădișorul la 18,30 !!!

WhatsApp Image 2021-04-22 at 18.05.24.jpeg

Probabil îl golesc, pentru că la Vidra se schiază !! Târnovu văzut din coada lacului !!
WhatsApp Image 2021-04-22 at 18.05.00.jpeg

Wurger

Somn
Am informatii ca Neajlovul e umflat si revarsat.
Argesul se pare ca e tinut sub control din barajul de la Mihailesti. Vad azi mai precis.
Maine ma duc la Dunare.
As aprecia daca imi poate spune cineva in ce conditii e nivel - turbiditate, ca sa nu il mai deranjez pe Florin cu intrebari cu raspuns previzibil. De dus ma duc oricum ca nu mai pot.

Câteva zile sunt în zona Rm Vâlcea, la vreo 50 km mai exact. Am la mine năluci pt mai toți răpitorii, îmi puteți da un pm cu câteva locații în zonă unde le pot uda? Avat as prefera că nu am la mine în zona dar nu fac mofturi.
Mulțumesc!

Hades

Somn
Câteva zile sunt în zona Rm Vâlcea, la vreo 50 km mai exact. Am la mine năluci pt mai toți răpitorii, îmi puteți da un pm cu câteva locații în zonă unde le pot uda? Avat as prefera că nu am la mine în zona dar nu fac mofturi.
Mulțumesc!
50 de km înseamnă RmVâlcea -Brădișor ( unde nu este avat ) !!zimbettt Dă-le celor din zonă niște detalii, în sud, în vest sau nord, că pe Olt trebuie permis din zonă.

adiwolf

Moderator
Membru personal
Câteva zile sunt în zona Rm Vâlcea, la vreo 50 km mai exact.

fi mai precis cu locatia ca sa te putem indruma.
50km in aval?!! inseamna zona Dragasani
in general, TOATE barajele din aval de rm. valcea tin avat, mai mare sau mai mic si il vei gasi cu precadere sub baraje, in margine de curent sau unde intoarce curentul, de regula in capul "pilei" de sub baraje
sus in lacuri este mult mai greu de accesat si infinit mai greu de prins, mai ales de pe mal (diguri betonate) asa ca nu recomand

AlexH

Moderator
Membru personal
Oltul in aval de barajul de la Racovita este mare si tulbure, dar nu de nepescuit. Vizibilitatea undeva la 25-30cm, insa vine cu multa vegetatie.

AlexH

Moderator
Membru personal
Barajul de la Racovita esre la o cota foarte ridicata. Apa e tulbure, vizibilitate undeva la 10cm si azi veneau chiar si bușteni pe apa.
P. S. anem am incercat 2 ore sa prind un somn, dar nimic.

anem

Stiuca
Barajul de la Racovita esre la o cota foarte ridicata. Apa e tulbure, vizibilitate undeva la 10cm si azi veneau chiar si bușteni pe apa.
P. S. anem am incercat 2 ore sa prind un somn, dar nimic.

si aici anul asta cu somnii vad ca nu merg treburile ca in alti ani ... habar n-am ce se intampla (am niste banuieli si teorii) dar somnii aproape ca nu isi mai fac simtita prezenta. cred ca am prins pana acum doar 4 somni anul asta ...

cipcop

Oblete
Salut! Nu stiu cum e la voi pe zone, dar la mine in Moldova apele publice sunt de la an la an mai distruse de nepasare, nesimtire si indolenta unora care se numesc pescari, dar si a celor din asociatii care nu stiu decat sa incaseze de la fraieri cotizatii profitand de interpretarile sulfuroase asupra legii in cardasie cu ANPA! Eu trebuie sa imi fac 3 permise daca vreau sa pecuiesc pe Prut in BT, IS si VS, iar anul trecut de exemplu, am avut tot anul 2 cleni, 1 stiuca si cativa avati! Oricum fac C&R, dar daca vreau doar sa ma plimb ma duc in Gradina Botanica unde nu trebuie sa platesc Permis! In schimb stiu pe de rost zonele unde zi si noapte se gasesc "Greblasi" iar AJVPS nu le stie si nici nu ii vede!

A

Avat

Guest
Salut! Nu stiu cum e la voi pe zone, dar la mine in Moldova apele publice sunt de la an la an mai distruse de nepasare, nesimtire si indolenta unora care se numesc pescari, dar si a celor din asociatii care nu stiu decat sa incaseze de la fraieri cotizatii profitand de interpretarile sulfuroase asupra legii in cardasie cu ANPA! Eu trebuie sa imi fac 3 permise daca vreau sa pecuiesc pe Prut in BT, IS si VS, iar anul trecut de exemplu, am avut tot anul 2 cleni, 1 stiuca si cativa avati! Oricum fac C&R, dar daca vreau doar sa ma plimb ma duc in Gradina Botanica unde nu trebuie sa platesc Permis! In schimb stiu pe de rost zonele unde zi si noapte se gasesc "Greblasi" iar AJVPS nu le stie si nici nu ii vede!
Cam la fel și pe Suceava

Păi pe Prut parcă nu mai e nevoie de AJVPS, acum ceva vreme Poliția de frontieră mi-a cerut să fiu la ajvps din județul prin care trecea Prutul, eu având permis de graniță aproape în fiecare an m-am mirat dar m-am conformat. Următorul an am vâzut discuție că nu e legal(sau ceva de genul) ca ajvps să aibă în concesionare ape de graniță și au scos prostia cu permis ajvps, doar anpa trebuia. Anul trecut sau acum 2 ani sigur așa a fost, doar anpa pt Prut. Poți încerca să trimiți doar cu anpa (este online) la poliție de frontieră și sigur o să-ți spună dacă e nevoie și de ajvps.

cipcop

Oblete
Păi pe Prut parcă nu mai e nevoie de AJVPS, acum ceva vreme Poliția de frontieră mi-a cerut să fiu la ajvps din județul prin care trecea Prutul, eu având permis de graniță aproape în fiecare an m-am mirat dar m-am conformat. Următorul an am vâzut discuție că nu e legal(sau ceva de genul) ca ajvps să aibă în concesionare ape de graniță și au scos prostia cu permis ajvps, doar anpa trebuia. Anul trecut sau acum 2 ani sigur așa a fost, doar anpa pt Prut. Poți încerca să trimiți doar cu anpa (este online) la poliție de frontieră și sigur o să-ți spună dacă e nevoie și de ajvps.
Asa e, Politia de Frontiera nu mai conditioneaza eliberarea avizului de Permis, insa, teoretic cel putin, in cazul unui control trebuie sa ai permis ANPA valabil. Faptul ca baietii din patrule nu mai cer asta, fiindca stiu si ei situatia, e altceva. Nu e vorba de concesiune de ape de frontira, e vorba de "exploatarea resurselor acvative vii"/ asta e gaselnita pe care au gasit-o cand au facut legea cu dedicatie pentru AJVPS-uri......Legea pe baza carei s-au facut contractele e neconstitutionala, insa pana nu se pune in concordanta cu Constitutia, tupeistii de la AJVPS nu vor pleca de la macelarie..... Trebuiesc dati in judecata pe capete, insa doar daca ai permis ANPA, emis prin orice asociatie, fiindca legea aia nu s-a schimbat.

Wurger

Somn
Referitor la subiect. Permis ANPA, permis frontiera, ape de granita.
Toti cei care se duc la plaja la Gostinu nu au permis de desfasurare activitati pe frontiera. Că ei desfășoară decât activitatea de stat și băut, teoretic. Dar și pescuiesc. Si ziua si noaptea, dar nu ii intreaba nimeni de teancul de permise.
Insa eu, ca particular deghizat in pescar de spinning sunt intrebat..... De buletin. De mai multe ori am vrut sa le arat permisele si nici n-au vrut sa auda. Buletinu nene, e valabil oriunde, de la wc public la intrarea in unitatile militare pentru care ai legitimatie de unitate militara.
Deci n-as putea sa omit sa-mi mai fac permis de frontiera? Sau sa intreb la ei?

Sus