APELE - CUM SE PREZINTA AZI ?

• Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare
D

Deleted member 13

Guest
Buna ! Ma gandeam sa creez un topic pe care sa postam cum sunt apele la momentul postului.Adica limpezi,mari,tulburi,etc.Ma refer aici la orice fel de apa care o pescuim la un moment dat.In plus ,tot aici, se pot pune intrebari despre starea apelor care prezinta interes la un moment dat.

Uite , prin judetul Alba , toate baltile sunt inghetate.Muresul nu mai are pod de gheata,incepe sa miste gheata pe el ,insa nu se poate pescui astazi!
Curios este faptul ca am vazut azi poze de pe Colibita unde lacul era dezghetat complet! Din cate stiu si pe Bezid se joaca hochei ! As pescui dar nu am unde... :(

D

Deleted member 225

Guest
Ar fi ok sa facem postări zilnice în acest topic. Pt mine unul contează f mult sa știu la sfârșit de săptămână încotro s-o apuc. Nu odată m-am trezit pe râu și era foarte murdar sau umflat.
Ar fi ok sa avem cate un feedback de pe mai toate râurile...
Probabil nu vor fi multe postări în această perioadă dar mi se pare foarte bună ideea acestui topic.

D

Deleted member 13

Guest
Cincisul cica e dezghetat.Baltile in continuare bocna.Muresul se desface greu...

D

Deleted member 13

Guest
Incep sa curga vaile...Muresul la mine se dezgheata insa cred ca va creste si se tulbura.

Wurger

Somn
Excelenta idee. Chiar ma gandeam acu doua saptamani ca daca as avea acces la imagini din satelit in timp real nu m-as mai duce degeaba in unele locuri.
Cu toate astea trebuie avut grija ca informatiile despre anume rauri sau balti sa fie generale, ca sa se evite aglomeratia.
"N-as vrea sa nu ma pot eu odihni din pricina sforaitului cuiva..." Op.M

I

ilie

Guest
S-a dus naibii si locul asta.Mai precis deasupra de podul de la Bradu,unde mai gaseai cat de cat un pic de verdeata,acum e defrisat,ca-n palma lasand locul betoanelor nervostare
received_913810438732990.jpeg

bogdan_m.

Biban
S-a dus naibii si locul asta.Mai precis deasupra de podul de la Bradu,unde mai gaseai cat de cat un pic de verdeata,acum e defrisat,ca-n palma lasand locul betoanelor nervostareVezi atașament 1682
Da , arata sinistru. Ce structuri si ce locuri erau de la pod pana la gara.......Despre pesti nu mai zic. ce avati bantuiau pe dunele de nisip si pietris subacvatice..........

A

Andrei

Guest
La Arad Muresul a inghetat, sunt poduri de gheata peste tot. Nu prea se poate pescui + ca este super frig.

D

Deleted member 13

Guest
Da, din pacate asa este aproape peste tot.O luna pierduta din viata...crybaby

adiwolf

Moderator
Membru personal
lacurile de acumulare de pe Olt sunt inghetate, dar sub baraje si unde curge este perfect pescuibil si fara gheata la mal

A

Andrei

Guest
Chiar ca o luna pierduta...mai ales ca weekendul trecut cei ce s-au aventurat si au suportat frigul au avut niste partide memorabile atat la salau cat si albitura pe Mures...eu nu am fost in oras si acuma ca sunt....:( pff

G

George1985

Guest
Cu Dunarea e cam jale, apa foarte rece, tulbure si in crestere de la -80 acum o saptamana la +210 azi la Cernavoda.
In schimb devin pescuibile verigile unde e posibil sa urce rapitor.

D

Deleted member 13

Guest
Muresul aproape pescuibil! In maluri ,unde apa este mai moale, inca este gheata .In rest ...bucuriemare

Sus