5 hp pe gonflabila!?

Costi

Salau
daca barca e data ca suporta 5 cai nu vad de ce nu ar merge. Eu merg cu 5 cai 2 timpi pe o gonflabila Kolibri de 2,8 cu podina rigida, fara chila.
 
Dar având cizmă lungă nu prea se potrivește pe oglindă pt cizmă scurtă, trebuie adaptări. Și o barcă scurtă e mai păcătoasă la glisat decât o barcă mai lungă, cu aceeași motorizare.
 

Marius 35

Biban
Indicat este cisma scurta , prima mea barca a fost un storm de 2,60 podina rigida si un motor Tomos de 4,5 in 2t , incet incet intra microbul si o sa le schimbi
 
45cm are cizma ,motorul este un yamaha 5cp 2t , fabricat cred ca in jur de 2000/2003 , intr-un piston., cizma de 45 cm la ce categorie se incadreaza, mica, medie,lunga?
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Scurta.
In mod normal e 38cm, dar nu am intalnit nici un motor sa fie exact 38. Toate erau intre 40 si 45 cm de la menghina pana la placa anticavitatie.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Storm STK 330E are 381mm, masurat de mine.
De regula placa anticavitatie trebuie sa fie intre 0-25mm sub nivelul chilei/oglinzii. Deci e cat se poate de bine fara a face nici o modificare. Aiurea ar fi motor cu cizma lunga (aprox 65cm) pe oglinda scurta.
 
Sus