Catalog Spinmad 2020

Catalog Spinmad 2020 2020-05-25

No permission to download
Brandul SPINMAD este format dintr-un grup de oameni pentru care pescuitul si in special spinningul este cea mai mare pasiune, pentru care is dedidica fiecare minut din timpul liber. Cu mare placere, dorim sa va prezentam compania SPINMAD, care este implicata in productia de momeli artificiale unice, de inalta calitate (Made in Polania).

Compania SPINMAD este prezenta pe piata inca din 2008. Din acel moment, produce naluci artificiale care atrag tot mai multi pescari. Scopul companiei SPINMAD a fost acela de a proiecta naluci care vor revolutiona piata pescuitului si care se vor regasi in cutiile fiecarui pescar de spinning. Si asa s-a intamplat ! Timp de mai multi ani, a primit multumiri de la clienti fericiti, care au avut incredere in produsele fabricate si, de cand le folosesc, au inceput o noua era a pescuitului modern. De cand compania a fost fondata, are propriu distribuitor in Polonia si, simultan, trimite naluci si distribuitorilor din Germania, Franta, Suedia, Spania, Italia, Marea Britanie, Ungaria, Slovenia, Finlanda si incepand cu luna iunie 2019 si in Romania prin www.pentrupescuit.ro

Produsele SPINMAD sunt destiante clientilor pentru care pescuitul este doar o forma de relaxare, deasemenea si pentru cei care, de multi ani, participa la competitii de pescuit. Cand produce nalucile, SPINMAD se concentreaza asupra detaliilor, care au ca rezultat succesul companiei . Constructia solida, bine proiectata si designul precis a nalucilor SPINMAD, este scopul principal al companiei.

Avand in vedere experienta echipei SPINMAD legata de pescuitul si productia de naluci artificiale, incearca sa imbunatateasca produsele astfel incat acestea sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Datorita colaborarii de lunga durata cu pescarii cunoscuti din Polonia si din alte tari europene, compania urmareste eficacitatea produselor SPINMAD in diferite conditiii, pe lacuri si rauri de diferite tipuri. Cu pasiune, produce cicade, spinnertails (helicuri), voblere lipless si naluci artificiale pentru pescuitul la copca, ceea ce face ca fiecare zi petrecuta pentru a pregati nalucile pentru dumneavoastra este o mare satisfactie pentru echipa SPINMAD.
Adam & Maciek

Site producator : http://www.spinmad.pl/en/
Autor
IlieNeamt
Downloads
8
Vizualizări
1.738
First release
Last update
Rating
0,00 star(s) 0 evaluări

More resources from IlieNeamt

Sus