Conținut recent de Ovi_Spring

 1. Ovi_Spring

  Ochelari polarizati pescuit: ce folositi si ce recomandati

  Voi ce culori folosiți la lentila? Am văzut ca Oakley au doua modele dedicate la pescuit. Un Deep water cu lentila albastruie și un shallow cu lentila verde/cupru. Astea sunt făcute special sa facă contrastul ca sa vezi in apa. Se pare ca pentru rezultate mai bune nu e de ajuns polarizarea...
 2. Ovi_Spring

  Pareri lanseta baitcasting!

  Pe aia am luat-o și eu. Mâine ajunge. Ea e data 1-5g dar tipul care le importa aici mi-a spus ca ar duce ceva mai mult.
 3. Ovi_Spring

  Pareri lanseta baitcasting!

  Sunt doua modele. Una de 1.60 ul și una mai lunga de 2-7g.
 4. Ovi_Spring

  Pareri lanseta baitcasting!

  Ce model?
 5. Ovi_Spring

  Pareri lanseta baitcasting!

  Mie trebuie sa îmi ajungă zilele astea o tsurinoya clever de 1.6m data 1-5 da știu ca are rezerva mai mare. O sa îți spun cum e. Eu am luat-o pentru voblere mai mici și popere. Dacă vrei sa bagi bani mai mulți tailwalk și major craft au niște modele faine de păstrăv.
 6. Ovi_Spring

  Pareri lanseta baitcasting!

  Și mie îmi ajunge luni un aldebaran bfs dar eu l-am luat pentru năluci de peste 3g. Ce joarda cauți? Scurta? Lunga? Ce plaja? Mai moderată, vrei mai cu putere pe cotor?
 7. Ovi_Spring

  Ochelari polarizati pescuit: ce folositi si ce recomandati

  De accord cu ochelarii. Și eu am Oakley. La costa nu îmi plac cum arată. Cu restul e discutabil. Eu am mănuși, bluza uv, hanorac. Aceeași calitate cu ce e pe piața. Ca doar tot acolo sunt făcute de aceeași producători. Am lansete și mulinete de pe ali pe care le pescuiesc exclusiv. Mulinetele...
 8. Ovi_Spring

  Rezultatele partidelor

  Na ca am scăpat de acasă și punctat doi amatori de crustacee. Unul frumos către 40cm și un kg jumate, și pe frateso mai mic dar mai gras. Au mai fost câțiva mai micuți dar aia nu stau la poza.
 9. Ovi_Spring

  X vs Y sau despre alte subiecte Tabu

  Stage 1: Stage 2:
 10. Ovi_Spring

  Pomicultura

  Ce pomi ai pus?
 11. Ovi_Spring

  De pe Facebook adunate :)

  Poate ai văzut pe vreuna pe strada și gândit cu voce tare. Pac pac goagle te-a ascultat. Totuși apar tot timpul dacă vizionezi pornografie pe net. thumbup
 12. Ovi_Spring

  De pe Facebook adunate :)

  Ca sa vedeți, aseară vorbeam cu nevastă-mea sa facem un grătar in weekend ca e vreme faina, dupaia am înjurat ca nu găseam unghera mea zwulling, și înainte sa adorm am căutat pe Aliexpres o joarda din mai multe bucăți pentru păstrăv sa o iau in drumeții. Azi dimineața reclamele arătau așa:
 13. Ovi_Spring

  De pe Facebook adunate :)

  E tare cand esti nervos si injuri(fu..-ma in ea de masina..., bagamias p... in ei de nemti...) si iti apar recalme cu site-uri de videocaht cu specificatia "young german girls".
 14. Ovi_Spring

  Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

  Salut Claw! Le folosesc in special la biban dar intra și stiuca, clean și șalău.
Sus